Dropson Elektromos vízkőmentesítő berendezés

Technológia

Az EMI technológia az elektromágneses impulzusokkal (EMP) végzett fizikai vízkezelés legújabb tudományos kutatási eredményeiből származik.

A CNRS (Francia Nemzeti Tudományos Kutatóközpont) által végzett kutatások azt mutatják, hogy ezeknek a technológiáknak a hatékonysága olyan kulcsparamétereken függ, mit a mágneses impulzusok frekvenciája, ezeknek az impulzusoknak kitettség ideje, a kezelőcella geometriája, bizonyos anyagok kiválasztása, és a kezelendő víz keménysége.

Az EMI a Dropson által kifejlesztett szabadalmaztatott technológia, mely egy innovatív koncepcióban egyesül, ötvözve az optimális vízkövesedés gátló teljesítményhez szükséges összes lényeges paramétert.

  • Gyárilag kalibrált kezelőcella az optimális folyadékáram / keménység teljesítményhez. (1. ábra)
  • Kezelés az örvénykamra által keltett turbulens folyadékáramban
  • Csúcsminőségű anyagok, melyek átengedik a mágneses hatásokat
  • CAS (számítógéppel segített kiválasztás) méretező szoftver a megfelelő készülék kiválasztásához
  • Nyilvántartási szám: GY/NEF/01001-2/2019
Nézet:
Sorrend:

A megelőző hatás A lamináris vízáramot (1) turbulensé változtatja az örvénykamra (2). A többzónás elektronikus modul (3) vezérli a különböző mágneses impulzus generátorokat (4). Az impulzusokat speciális frekvencián generálják és közvetlenül a turbulens vízáramra (5) bocsájtják. A mágneses impulzusok és az örvénylésből származó kinetikus energia kristályosodást idéz elő a vízben szuszpendált kalcium és karbon ionok között. Az így képződő mikrokristályok egy nem lerakódó struktúrával rendelkeznek. Nem képesek megragadni semmilyen felületen, mivel már kikristályosodtak. Keresztüláramlanak a szerelvényeken anélkül, hogy lerakódnának és kiürülnek a csaptelepeken és csatornákon át (6).